Alice korábban modellként dolgozott. A divathetek résztvevője volt, szinte az egész világot bejárta. 24 éves kora óta az ízületi gyulladásban szenved, és az élete gyökeresen megváltozott.

Vége a régi életnek

Sziasztok, Alice vagyok, most 27 éves vagyok. 24 éves korom óta az ízületeimet reumatoid artritisz teszi tönkre. Az életem valóságos rémálommá változott. Korábban modellként dolgoztam, aktív és magabiztos voltam.

Először a mozgásszűkület első jelei jelentkeztek nálam, meg nem értettem, mi történik. Néhány óráig nem tudtam felemelni a karomat, és még a lábamat sem tudtam meghajlítani, és egyszer éjszaka szörnyű fájdalom miatt ébredtem fel.

Fordultam egy szakemberhez, azt tanácsolta, hogy szedjek fájdalomcsillapítót, és akkor a fájdalom hamarosan elmúlik. Azt mondta, hogy a fiatalok gyakran szembesülnek vele. Nagyon örültem és nyakig merültem a munkába: sokat dolgoztam, ellátogattam különböző városokba.

Érdemes elmondani, hogy néhány hónap múlva ismét fordultam ehhez a szakemberhez, aki elismerte, hogy rosszul diagnosztizált engem. Elmondtam neki, min mentem keresztül, és még bocsánatot sem kért, csak annyit mondott: "Előfordul.”

Körülbelül egy év múlva a lábam és a karom szörnyűen kezdett fájni. Reggel szó szerint nem tudtam járni vagy mozogni. Végül már nem tudtam fájdalomcsillapítók nélkül öltözni. Tudjátok, hogyan fáj a zúzódás? Nah hát szinte állandóan éreztem a fájdalmat.

Egy évvel később a karom és a lábam még jobban kezdett fájni.

Elvégeztem néhány vizsgálatot, többször jártam a szakembereknél, végül egy olyan szakemberhez fordultam, aki kifejezetten a reumatoid betegségekkel foglalkozik. Az első találkozáskor elbőgtem magam, már nem bírtam a fájdalmat.

Egyébként a nagymamám is nála járt a reumatoid artritisz miatt. Öreg és alig tud járni. Természetesen biztos voltam abban, hogy nálam nem lehetnek ugyanazok a problémák, mert nagyon fiatal vagyok.

De kiderült, hogy a reumatoid artritisz esetében az életkor nem számít. Általában ez a betegség genetikai.

Miután a szakember meglátta a röntgenképeimet, azonnal azt mondta: "Szinte minden tönkrement! Hormonmentesen nem oldható meg." Sírva fakadtam, erre ő odaadta nekem a kerekesszékkatalógust és azt mondta: "Nézze át, félév múlva valószínűleg szüksége lesz rá."

Tagadás és elfogadás

Nehéz volt elfogadni, hogy beteg vagyok. Egyáltalán nem akartam elhinni, hogy többé nem tudok táncolni vagy magas sarkú cipőt viselni. Nem akartam elhinni, hogy többé nem tudok sportolni, és soha nem fogok résztvenni a maratonban. Most még egyszerű futás a parkban is tilos volt.

A fájdalom ellenére Alice továbbra is modellként dolgozott.

Állandóan dühös és ingerült voltam, mert mindenem fájt. Dühbe jöttem, amikor mások panaszkodtak: "Nehéz napom volt, összevesztem a főnökömmel." Erre azt mondtam: "Basszús, legalább járni tudsz! Nincs mire panaszkodni?" Bár tudtam, hogy ez nem helyes. Nem tudom, hogy bírta ki a családom ezt az egészet.

Továbbra is szedtem a hormonokat, a fájdalomcsillapítókat, kentem a kenőcsöket. A fájdalom fokozatosan enyhülni kezdett, de akkor a készítmények mellékhatásaival szembesültem: hányinger, szédülés, fogromlás, hajhullás, elhízás... ennek eredményeként hormonális készítmények miatt csontritkulás alakult ki nálam. A csontjaim napról napra törékenyebbé váltak. Egy rossz lépés is könnyen töréshez vezethetett! Szörnyű, ha nem tudsz normális, teljes életet élni. Olyan törékenynek éreztem magam, mint egy üveg váza, amely az asztal szélén áll...

De mégis úgy döntöttem, hogy képes vagyok dolgozni, és elmentem Milánóba egy divathétre. Minden napomat fájdalomcsillapítókkal kezdtem. Néha az ízületeim egyszerűen nem mozdultak, szóvál más izmokat kellett feszítenem, mintha úrja tanultam volna járni.

De egyszer a forgatás közben lebénult a testem bal oldala. Abban a pillanatban rájöttem, hogy búcsút kell intenem régi életemnek.

Félelem és váratlan megoldás

A reumatoid artritisz egy életre szóló probléma. Nagyon féltem tőle. Láttam, hogy mi történhet az ízületekkel, és hogy az emberek mennyire kétségbe vannak esve. A kezük és a lábuk elvesztik a szépségüket, az emberek tehetetlenné válnak…

Alice félt, hogy a fiatal kora ellenére a teste csúnya lesz

Különösen ijesztő, amikor már két éve nem tud behajlítani a könyököt, a lábujjak deformálódnak, akkor elkezdtem sántítani és járni egy bottal. A barátaim vicceltek és Dr. House-nak kezdtek hívni.

Minden áldott éjszaka bőgtem, és remisszióról álmodtam. A szakemberemmel kipróbáltuk az összes terápiás módszert, de SEMMI sem segített.

Aztán véletlenül elmentem egy fórumra, ahol a hasonló problémákat vitatták meg. Olvastam a hasonló problémákban szenvedő emberek inspiráló történeteit.

Az egyik történet különösen lenyűgöző volt. A lány több mint 10 éve reumatoid artritiszben szenvedett, de egyszer annyira beteg lett, hogy már nem tudott dolgozni. De annyira szerette az életet és a munkáját, hogy mindent megtett a probléma megoldása érdekében: diétázott, jógázott, masszázsra járt.

Végre egy készítmény lehetővé tette, hogy a betegség remisszióba kerüljön. És most megint dolgozik, férjhez ment és már várandós.

Úgy döntöttem, hogy szinte semmi vesztenivalóm sem volt, így megrendeltem ezt a készítményt. Depanten a neve. Alig vártam, hogy elkezdhessem a kúrát, de szerencsére a gélt gyorsan, néhány héten belül kiszállították. Kifizettem a csomagot, és átvettem a legközelebbi postafiókban.

Az utasításoknak megfelelően alkalmaztam: napi kétszer felvettem egy vékony réteget az érintett területekre. Először alig változott valami, de néhány hét múlva a fájdalom szinte elmúlt, az ízületeim visszanyerték mozgékonyságukat, reggel eltűnt a mozgásszűkület.

Most a betegségem remisszióba került, gyakran elfelejtem, hogy egyáltalán van valami ízületi problémám. Teljes életet élek: edzem, dolgozom, házimunkát végzek.

Korábban nagyon féltem, hogy nem lesz gyermekem. Mivel a reumatoid artritisz elleni készítmények szedése közben a terhesség szigorúan tilos. Most semmit nem szedek, és kismama lehetek. Igen, még mindig fennáll a veszélye annak, hogy a gyermekemnek örökletes hajlama lesz az ízületi gyulladásra, de hiszek abban, hogy minden rendben lesz. Ha meg is történik, a babám nem fogja ugyanazt a fájdalmat érezni, mint én.

Azt szeretném mondani a reumatoid artritiszben szenvedő embereknek, hogy semmiképpen sem szabad feladni. Próbáljatok ki különböző módszereket! Próbáljátok ki az Depanten, lehet, hogy nektek is segít!

Anna Richter, a reumatoid patológiákra szakosodó szakember. 14 éves munkatapasztalat.

A készítménnyel kapcsolatban megkérdeztük Anna Richtert, az Alice szakemberét:

— Valóban, van egy közhiedelem, hogy a reumatoid artritisz nem érintheti a fiatalokat. Ugyanakkor a patológia 30-55 éves korban van a csúcson. És leggyakrabban a nők szembesülnek ezzel a problémával.

A reumatoid artritisz terápiája azért nehéz, mert először is nehéz diagnosztizálni, aztán lehetetlen megszabadulni tőle.

Ha a probléma nem kerül remisszióba, akkor az ízületek nagyon gyorsan tönkremennek. És nem csak az ízületek. A reumatoid artritiszben szenvedő emberek mintegy fele végül tüdő-, szív- és veseműködési rendellenességekkel szembesül.

A terápia egyik fő módja a hormonok, de azok gyakran nem elég hatásosak, sőt sok mellékhatásuk van.

Alice nem mondta, hogy szeretne végigcsinálni egy kúrát az Depanten. Szóval nagyon meglepődtem, amikor láttam a vizsgálatok eredményeit egy soronkövetkező ellenőrzésen. Miután elvégezte a kúrát ezzel a készítménnyel, a probléma remisszióba került, és az ízületek romlása megszűnt.

Úgy döntöttem, hogy szeretnék jobban megismerni ezt a készítményt és nagyon meglepődtem. Kiderült, hogy az Depanten átfogó hatással bír. Képes eltávolítani a jeleket, megszüntetve az okait. És mindez az összetételének köszönhető:

  • ARNIKA MONTANA KIVONAT gyulladáscsökkentő, ekchimotikus és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. Antiszeptikus és érvédő tulajdonságokkal is rendelkezik.
  • MENTOL gyenge fertőtlenítő hatású, hűti a bőrt, emellett helyi érzéstelenítő hatása is van.
  • AZ EUCALIPTUS OLAJ a benne lévő cineolnak köszönhetően fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül gátolja a baktériumok szaporodását, valamint hűsítő hatással van a bőrre és a nyálkahártyákra.
  • KÁMFOR OLAJ különféle etiológiájú ízületi fájdalmak dörzsölésére szolgál, pl. rheumatoid arthritis, myositis, ínhüvelygyulladás és neuralgia.

A forgalmazó egy felmérést végzett 657 vásárló között, akik különböző típusú ízületi problémákban szenvedtek és használták az Depanten. A feltételek szerint a válaszadók legalább 30 napig használták az Depanten gélt. A felmérérs során kapott adatok a következők:

— Az Depanten kapható a gyógyszertárakban?

- Egészen a közelmúltig a készítmény kapható volt a gyógyszertárakban, de egyre több hamisítvány jelent meg, ezért a forgalmazó elutasította a termék gyógyszertárakon keresztül történő értékesítését. Jelenleg az Depanten csak online vásárolható meg. Hogy felhívja a társadalom figyelmét a készítményre, a forgalmazó lehetővé tette az Depanten 50%-os kedvezménnyel történő rendelését, a program csak egyszer lesz érvényes.

Ehhez a következőkre van szükség:

  1. Az EU területén kell élnie.
  2. -ig (bezárólag) töltse ki az alábbi megrendelőlapot, amíg a készlet tart
  3. Vegye fel, amikor az operátor felhív.
  4. Vegye át a csomagot a legközelebbi postafiókban.

Remélem, hogy az Depanten segíteni fog a reumatoid artritiszben szenvedő emberekneknek, hogy visszatérhessenek a normális életbe!

FIGYELEM: A forgalmazói akció keretében az Depanten 50% - os kedvezménnyel vásárolható meg. Ehhez -ig (bezárólag) ki kell töltenie az alábbi űrlapot. A promóciós termékek korlátozott számban elérhetők.

Régi ár

78 

Új ár

39 

HOGY -IG (BEZÁRÓLAG) HOZZÁJUTHASSON AZ DEPANTEN 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT.